Äkkilähdöt

Kilpailut

 

Äkkilähdöt

 

Lennot

 

Tarjoukset

» Lomamatkat
» Apollomatkat
» Nazar
» Area
» Tjäreborg
» Aurinkomatkat
» Travelstart
» Hispania
» Finnmatkat
» Ebookers
» Matkavekka
» Alppimatkat
» Finnair erikoishinnat
» Finnair lomalennot
» Blue1
» Travellink
» Travelpartner
» Lufthansa
» Ebookers
» Supersaver
» Travelstart
» Seat24
» Area
» Eticket
» Skytours
» Area
» Tjäreborg
» Aurinkomatkat
» Alppimatkat

Hotellit

» Omenahotelli
» Hotellimaailma
» Scandichotels
» Supersaver
» Travelstart
» Eticket
» Ebookers
» Hotels.com
 
 
Lähtö Lähtökenttä Kohde Matkan kesto Hinta

Parhaat äkkilähdöt samalla sivulla

Netin parhaimmat äkkilähdöt koottuna samalle sivulle. Löydät meidät myös Facebookista jossa meitä halpojen äkkilähtöjen ystäviä on jo yli 52 000. Liity mukaan ja saat nopeiten tiedon parhaista saatavilla olevista äkkilähdöistä ja matkatarjouksista. äkkilähtölistauksemme kattaa tällä hetkellä neljän suositun matkatoimiston matkat, Finnmatkat, Nazar, AirFinland sekä Lomamatkat, mutta lisää matkanjärjestäjiä on tulossa jatkossa mukaan.
Listauksemme helpottaa edullisten matkojen löytämistä huomattavasti. Voit järjestää listaa haluamallasi tavalla, kuten hinnan, lähtöpaikan, kohdemaan, lähtöpäivän, matkan keston, hotellin ja matkatoimiston mukaan. Voit käyttää myös hakukonetta, joka etsii sinulle sopivimmat äkkilähdöt antamiesi kriteerien perusteella. Jos laitat lähtöpäiväksi esimerkiksi 15.11.2010, hakee koneemme kaikki tuon päivän jälkeen olevat matkat. Voit rajata tarjontaa asettamalla hintahaarukan, lähtökentän ja kohdemaan.

Mikä äkkilähdöt ovat?

Internetin aikakaudella äkkilähtöjen metsästäminen on entistä helpompaa. Ennen mentiin lentokentälle ja otettiin matka joka sattui olemaan saatavilla. Nykyään tilanne on parempi ja matkailija voi jopa hieman valita minne lähtisi. Äkkilähtötarjontaa on aika runsaasti ja sitä varten tämä meidänkin sivu on rakennettu, ettei niitä tarvitse etsiä usealta eri sivustolta.
Äkkilähtö on matkanjärjestäjältä myymättä jäänyt matka. Matka saattaa olla myös jonkun peruutuspaikka jonka matkatoimistot haluavat täyttää juuri ennen lähtöä. äkkilähtö on mainio tapa säästää matkakuluissa, mikäli on valmis hieman tinkimään laadusta. Esimerkiksi hotelli saattaa olla "määrittelemätön" ja selvitä vasta paikan päällä. Useasti hotelli kuitenkin on erittäin hyvä. Esimerkiksi Nazarin valikoimissa hotellit ovat laadukkaita ja osa jopa All Inclusive.

Kenelle äkkilähtö sopii?

Parhaiten äkkilähtö sopii yksin tai kaksin matkustaville. Perheille / kaveriporukoille ei kovinkaan useasti ole äkkilähtöjä tarjolla, sillä viime hetken matkoja on yleensä jäljellä vain muutama. Mikäli tykkäät reissata yksin tai kaksin, et vaadi majoitukselta liikaa ja sinulla on sopivasti seikkailumieltä ja olet valmis toimimaan ripeästi sopivan matkan löydyttyä, on äkkilähtö mitä parhain valinta matkustusmuodoksi.

Halpa äkkilähtö nopeasti !

Tämä on asia, joka on monen matkailijan mielessä. Mistä halpa ja nopea äkkilähtö? Parhaiten sen löydät käyttämällä tällä sivulla olevaa äkkilähtölistausta. Ilmoitamme myös Facebookissa halvoista ja edullisista tarjouksista noin kerran päivässä. Mikäli olet rekisteröitynyt Facebookiin, liity äkkilähdöt-ryhmämme jäseneksi ja saat tiedon parhaista matkatarjouksista ja äkkilähdöistä suoraan omalle seinällesi.
Ota kuitenkin huomioon että emme luonnollisesti voi ilmoitella kaikista matkoista Facebookissa, tällä hetkellä esimerkiksi on 2000 matkaa listauksessa tarjolla. Oma aktiivisuutesi ratkaisee. Äkkilähtö kannattaa varata välittömästi kun sopiva osuu kohdalle! Matkoja on tarjolla vain muutama ja parhaat menevät useasti saman tien kaupaksi. Nopeus on valttia! Voit etsiä lisää äkkilähtöjä täältä, mikäli et löydä sopivaa matkaa tarjonnastamme.

Toivotamme mukavaa matkaa kaikille äkkilähtöjen ystäville.